Písničky z pohádek a dětských filmů. 4. díl (G + W, 2009)
V pořadí čtvrtý výběr písniček z populárních českých pohádkových Večerníčků, dětských televizních seriálů a filmů jako např. O loupežníku Rumcajsovi, Z pekla štěstí, Arabela ad. S textem, melodickou linkou a kytarovými akordy.
Keywords: 1951-2000; filmové písně; filmová hudba -- Česko -- 1951-2000; televizní hudba; dětské písně -- Česko -- 1951-2000; film music -- Czechia -- 1951-2000; television music; children's songs -- Czechia -- 1951-2000; zpěvníky; songbooks