Písničky z pohádek a dětských filmů. 4. díl (Z kina nebo obrazovky, 2009)
V pořadí čtvrtý výběr písniček z populárních českých pohádkových Večerníčků, dětských televizních seriálů a filmů jako např. O loupežníku Rumcajsovi, Z pekla štěstí, Arabela ad. S textem, melodickou linkou a kytarovými akordy.