Nenásilná komunikace - Rosenberg, Marshall B., 1934-2015 (Portál, 2016)
Autor ve třinácti kapitolách představuje proces výuky tzv. nenásilné komunikace, která je založena na schopnosti naslouchat partnerovi a vnímat pocity a potřeby jeho i vlastní.
Z angličtiny přeložila Norma Garcíová
Keywords: interpersonální komunikace; emoce; empatie; interpersonální vztahy; změna postoje; nenásilí; interpersonal communication; emotions; empathy; interpersonal relations; attitude change; nonviolence; populárně-naučné publikace; popular works