Hrajeme na zobcovou flétnu : metodika výuky dětí hry na zobcovou flétnu bez not - Škořepová, Kateřina (Portál, 2014)
Metodika a učebnice hry na zobcovou flétnu pro úplné začátečníky bez znalosti not. S pedagogickým vedením se dítě postupně ve 20 lekcích naučí základní tóny a zvládne asi 15 písniček.
Keywords: hra na zobcovou flétnu; děti předškolního věku; děti školního věku; recorder playing; preschool children; school children; metodické příručky; methodological manuals