Poruchy učení : dyslexie, dysgrafie, dysortografie, dyskalkulie, dyspraxie, ADHD - Zelinková, Olga (Portál, 2015)
Praktická příručka pro učitele i rodiče dětí se specifickými poruchami učení vysvětluje jejich rozpoznání a překonávání - reedukaci.