Učíme děti zpívat : hlasová výchova pomocí her pro děti od 5 do 11 let

Autorka na základě svých znalostí ověřených dlouholetou zkušeností s dětmi představuje cvičení a hry, které vedou hudebně a pěvecky zaostávající děti k čistému zpěvu. Motivace blízké jejich světu povzbuzují zaujetí dětí hrát si se svým hlasem a objevovat jeho možnosti. V komunikačních hrách vylepšuj...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tichá, Alena, 1951- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Portál, 2014
Edition: Vydání 3.
Subjects:
hry
ISBN: 9788026206484
Physical Description: 148 stran : ilustrace, noty ; 23 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Autorka na základě svých znalostí ověřených dlouholetou zkušeností s dětmi představuje cvičení a hry, které vedou hudebně a pěvecky zaostávající děti k čistému zpěvu. Motivace blízké jejich světu povzbuzují zaujetí dětí hrát si se svým hlasem a objevovat jeho možnosti. V komunikačních hrách vylepšují sluchovou pozornost, hudební představivost a především intonační čistotu. Pozornost je věnována i správné výslovnosti ve zpěvu a v mluvě. Vybrané písně jsou uspořádány podle dovedností procvičených ve hrách a zábavných činnostech. Kniha je doplněna notovými příklady a ilustracemi.
Publikace zaměřená na hlasovou výchovu pomocí her pro děti od 5 do 11 let. Motivační učebnice s řadou cvičení a návodů je určena jak pedagogům v mateřských školách, tak i učitelům na 1. stupni základních škol, využít ji mohou i hudebně zdatní rodiče.
Bibliography: Obsahuje bibliografii
ISBN: 9788026206484