Trénujeme logické myšlení : pro děti od 9 let - Rougier, Roger (Portál, 2017)
Pracovní sešit s hádankami, omalovánkami, porovnáváním obrázků, bludišti a dalšími zábavnými úkoly pro rozvoj logického myšlení pomocí úsudku, dedukce, orientace v čase a prostředí. Pro děti od 9 let.