Poruchy osobnosti - Praško, Ján, 1956- (Portál, 2015)
První monografie o poruchách osobnosti u nás se zabývá skupinou psychických poruch, dříve též označovanou jako psychopatie, které jsou velmi závažné, ale o kterých se dosud málo vědělo zejména z hlediska možností terapie.
Keywords: poruchy osobnosti; personality disorders; kolektivní monografie; collective monographs