Aktuální témata didaktiky : školní tělesná výchova - Fialová, Ludmila, 1955- (Karolinum, 2010)
Text určený posluchačům studia tělesné výchovy a sportu (budoucím učitelům, trenérům a manažerům), ale také všem pracovníkům v oblasti pedagogiky.
400 výt.
Keywords: tělesná výchova; předmětová didaktika; základní školy -- Česko; physical education and training; teaching school subjects; elementary schools -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)