Aktuální témata didaktiky : školní tělesná výchova - Fialová, Ludmila, 1955- (Karolinum, 2010)
Text určený posluchačům studia tělesné výchovy a sportu (budoucím učitelům, trenérům a manažerům), ale také všem pracovníkům v oblasti pedagogiky.