Vademecum : zdravotní tělesná výchova (druhy oslabení) - Hošková, Blanka, 1945- (Karolinum, 2012)
Problematika jednotlivých zdravotních oslabení v kontextu ke zdravotní tělesné výchově. Jde o pokračování učebního textu Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy.
Keywords: zdravotní tělesná výchova; vadné držení těla; zdravotní problémy; exercise therapy; posture disorders; health problems; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)