Příručka práva ozbrojeného konfliktu pro ozbrojené síly - Mulinen, Frédéric de, 1928-2008 (Ministerstvo obrany České republiky - VHÚ Praha spolu s Českým červeným křížem, 2017)
Příručka přibližuje různé problémy z oblasti práva ozbrojeného konfliktu.
Přeloženo z angličtiny
Pod názvem: ICRC Comite International Geneve
Obsahuje rejstřík
Keywords: mezinárodní právo humanitární; humanitarian law; příručky; handbooks and manuals