Příručka práva ozbrojeného konfliktu pro ozbrojené síly - Mulinen, Frédéric de, 1928-2008 (Ministerstvo obrany České republiky - VHÚ Praha spolu s Českým červeným křížem, 2017)
Příručka přibližuje různé problémy z oblasti práva ozbrojeného konfliktu.