Základní prameny mezinárodního humanitárního práva - Ditrichová, Petra; Jukl, Marek, 1969- (Ministerstvo obrany České republiky - VHÚ Praha, 2017)
Texty Ženevských úmluv z roku 1949 a jejich dodatkových protokolů. Nechybí výklad základních pojmů z oblasti mezinárodního humanitárního práva.
Terminologický slovník
Keywords: mezinárodní právo humanitární; humanitarian law; příručky; mezinárodní smlouvy; dokumenty; handbooks and manuals; international treaties; documents