Mezinárodní marketing - Štědroň, Bohumír, 1948-; Čáslavová, Eva, 1951-; Foret, Miroslav; Stříteský, Václav; Šíma, Jan (C.H. Beck, 2018)
Výklady věnované novým trendům v oblasti mezinárodního marketingu (marketingové strategie, specifika marketingové komunikace atd.).
Keywords: mezinárodní marketing; international marketing; kolektivní monografie; collective monographs