Japonština - Nymburská, Dita, 1968-; Vostrá, Denisa, 1966-; Sawatari, Mami (Leda, 2007)
Kompletní jazykový kurz pro výuku japonštiny obsahuje učebnici, slovníček s klíčem ke cvičením a samostatný sešit pro výuku japonského písma. K textům jsou připojena 2 audio CD a 1 CD s textovým editorem pro japonštinu.