Svoboda v práci : jak nechat zaměstnance dělat, co chtějí, a tím zvýšit produktivitu, zisk a růst - Carney, Brian M.; Getz, Isaac (PeopleComm, 2013)
Monografie nás seznamuje se světovými firmami, které dosáhly úspěchů tím, že daly přiměřenou svobodu svým zaměstnancům.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: podnikový management; participativní management; kultura organizace; pracovní motivace; pracovní spokojenost; úspěch v podnikání; industrial management; participative management; corporate culture; employee motivation; job satisfaction; success in business; případové studie; populárně-naučné publikace; case studies; popular works