Efektivní výukové nástroje pro učitele : strategie pro zvýšení úspěšnosti každého žáka = The teacher's toolkit : raise classroom achievement with strategies for every learner - Ginnis, Paul (ve spolupráci s nakladatelstvím Martina Romana a projektem Čtení pomáhá vydala EDUkační LABoratoř, z.s., 2017)
Tipy a praktická doporučení pro učitele, jak zlepšit zájem studentů a jejich výsledky v různých každodenních situacích.