catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Mikrobiologie pro potravináře...
Description
Mikrobiologie pro potravináře
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1983
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Mikrobiologie
potravinářská mikrobiologie
potravinářství
Physical Description:
298 s. : obr., fot., tb., schémata ; 21 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
1600 výt
Přehledy lit
Věcný rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
by: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
by: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
Published: (1995)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Laboratory methods in food microbiology
by: Harrigan, W. F.
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologické zkoumání potravin
by: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
Published: (1987)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie potravin : praktická cvičení
by: Lukášová, Jindra, 1936-2004
Published: (1997)
×
Loading...