Manažerské účetnictví veřejného sektoru - Máče, Miroslav, 1956- (Grada, 2018)
Popis základních operací a problémů z oblasti manažerského účetnictví veřejného sektoru.
Keywords: manažerské účetnictví -- Česko; veřejný sektor -- Česko; managerial accounting -- Czechia; public sector -- Czechia; příručky; handbooks and manuals