Vzhůru do (responzivního) webdesignu - Michálek, Martin (vlastním nákladem autora, 2017)
Učebnice tvorby webových uživatelských rozhraní. Zaměřeno na přechod od webů navržených pro počítače k webům fungujícím na všech zařízeních.