catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Mikrobiologie mléka a tuků
Description
Mikrobiologie mléka a tuků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Plocková, Milada, 1953-
(Author)
,
Březina, Pavel, 1945-
(Author)
Corporate Author:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
MON,
1988
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Mikrobiologie
mléko
tuky
vysokoškolská skripta
Physical Description:
228 s. : il. ; 29 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
300 výt
Přehl. lit
Rozmn
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu
by: Doležálek, Jiří, 1920-1998
Published: (1962)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chemie a technologie tuků
by: Zajíc, Jiří, 1926-, et al.
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Oils and Fats Manual : A Comprehensive Treatise. Properties, Production, Applications. Vol. 1
Published: (1996)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Milk fat : composition, nutritional value and health implications
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN 57 0104-4 (570104) Metody zkoušení mléka a tekutých mléčných výrobků. Stanovení tuku. Část 4
Published: (1984)
×
Loading...