Delivering happiness : a path to profits, passion, and purpose - Hsieh, Tony, 1973- (Grand Central Publishing, 2013)
Pracovník severoamerické firmy Zappos nás seznamuje nejen se svými podnikatelskými začátky, ale i s filozofií a vizemi této firmy.
Obsahuje rejstřík
Keywords: Hsieh, Tony, -- 1973-; Zappos.com (firma); management; řídící práce; kultura organizace; pracovní spokojenost; úspěch v podnikání; leadership; corporate culture; job satisfaction; success in business; populárně-naučné publikace; popular works