Učení a paměť pravou hemisférou : zkuste to jinak - Vladyka, Petr, 1962- (Universum (Knižní klub), 2018)
Kniha se věnuje netradičnímu přístupu k výuce a cvičení paměti za pomoci pravé mozkové hemisféry.