Ako začať a úspešne podnikať : podnikateľské príbehy, vízie, stratégie a modely - Papula, Jozef (Wolters Kluwer, 2018)
Rady, jak uspět v oblasti podnikání.
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: podnikání; podnikový management; úspěch v podnikání; business; industrial management; success in business; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)