catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Mikrobiologické zkoumání potra...
  • Description

Mikrobiologické zkoumání potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (Author)
Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : VŠCHT, 1987
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Mikrobiologie
potraviny
potravinářská mikrobiologie
vysokoškolská skripta
Physical Description: 103 s. ; 30 cm

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
Description
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Mikrobiologie potravin : praktická cvičení
    by: Lukášová, Jindra, 1936-2004
    Published: (1997)
  • Encyclopedia of food microbiology
    Published: (2000)
  • Aplikovaná mikrobiológia poživatín : princípy mikrobiológie poživatín, potravinársky významné mikroorganizmy a ich skupiny, mikrobiológia potravinárskych výrob, ochorenia mikrobiálneho povodu, ktorých zárodky sú prenášané poživatinami
    by: Görner, Fridrich, 1921-2006, et al.
    Published: (2004)
  • Mikrobiologie pro potravináře
    by: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
    Published: (1983)
  • Mikrobiologická analýza potravin
    by: Burdychová, Radka, et al.
    Published: (2007)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...