catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Mikrobiologické zkoumání potra...
Description
Mikrobiologické zkoumání potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
(Author)
Corporate Author:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
VŠCHT,
1987
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Mikrobiologie
potraviny
potravinářská mikrobiologie
vysokoškolská skripta
Physical Description:
103 s. ; 30 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie potravin : praktická cvičení
by: Lukášová, Jindra, 1936-2004
Published: (1997)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Encyclopedia of food microbiology
Published: (2000)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Aplikovaná mikrobiológia poživatín : princípy mikrobiológie poživatín, potravinársky významné mikroorganizmy a ich skupiny, mikrobiológia potravinárskych výrob, ochorenia mikrobiálneho povodu, ktorých zárodky sú prenášané poživatinami
by: Görner, Fridrich, 1921-2006, et al.
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie pro potravináře
by: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
Published: (1983)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologická analýza potravin
by: Burdychová, Radka, et al.
Published: (2007)
×
Loading...