Management : základy managementu - Zlámal, Jaroslav, 1947-; Bačík, Petr, 1975-; Bellová, Jana, 1981- (Computer Media, 2011)
Učební text seznamuje se základními pojmy a vývojovými směry managementu, zabývá se plánováním, řízením pracovního kolektivu, organizační činností a typy organizací, rozhodováním, kontrolní činností manažera a krizovým managementem. Součástí každé ze šesti kapitol jsou úkoly a testy s klíčem, které umožňují prověřit si získané poznatky.
Keywords: management; učebnice středních škol; textbooks (secondary)