CyberCrime - Kolouch, Jan (CZ.NIC, z.s.p.o., 2016)
Kniha obsahuje technické části, které čtenářům pomohou orientovat se ve světě malware, phishingu, darknetu, botnetů a dalších, pro ne zcela technicky zaměřeného uživatele matoucích a odstrašujících pojmů.
Právní stav byl zohledněn ke dni 1.8.2016
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: právo informačních technologií; internet; kyberprostor; počítačová kriminalita; kybernetická bezpečnost; information technology law; Internet; cyberspace; computer crimes; cyber security; monografie; monographs