Programujeme hry v jazyce C# - Roudenský, Petr; Khorshid, Mokhtar M. (Computer Press, 2011)
Zábavný výklad o jazyku C# na konkrétních příkladech devíti her v něm naprogramovaných. Publikace naučí, jak zpracovat vstupy pro hráče, navrhnout logiku a hlavní smyčku hry, počítat hráčovo skóre apod.
Obálkový podnázev: 9 plně funkčních projektů, od úplných základů po pokročilé hry, snadno srozumitelný výklad na příkladech
Obsahuje rejstřík
Keywords: počítačové hry; programování; C# (programovací jazyk); computer games; programming; C#; příručky; handbooks and manuals