Programujeme hry v jazyce C# - Roudenský, Petr; Khorshid, Mokhtar M. (Computer Press, 2011)
Zábavný výklad o jazyku C# na konkrétních příkladech devíti her v něm naprogramovaných. Publikace naučí, jak zpracovat vstupy pro hráče, navrhnout logiku a hlavní smyčku hry, počítat hráčovo skóre apod.