Evropská unie po brexitu : právně-institucionální budoucnost evropské integrace - Šmejkal, Václav, 1966-; Francová, Olga; Kohajda, Michael, 1981-; Král, Richard, 1963-; Kunertová, Tereza, 1981-; Pítrová, Lenka, 1954-; Scheu, Harald Christian, 1969-; Svoboda, Pavel, 1962 duben 9.-; Svobodová, Magdaléna, 1976-; Vondráčková, Aneta; Vybíral, Roman; Zemánek, Jiří, 1950- (Wolters Kluwer, 2018)
Rozbor právních, institucionálních a ekonomických dopadů brexitu na Evropskou unii. Text vychází z právního stavu k 28. 2. 2018.
"Právní stav publikace je k 28.2.2018"--Rub titulní stránky
Keywords: Evropská unie; 21. století; evropská integrace -- 21. století; brexit (2016-); European integration -- 21. století; Brexit (2016-); kolektivní monografie; collective monographs