Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Vítovec, Jiří, 1951-; Špinar, Jindřich, 1960-; Špinarová, Lenka, 1961-; Ludka, Ondřej, 1974- (Grada Publishing, 2018)
V publikaci se čtenář dozví o léčebných postupech u nejčastějších nebo nejdůležitějších kardiovaskulárních onemocnění. Najdeme zde moderní postupy léčby srdečních a cévních onemocnění, od hypertenze, přes srdeční selhání, zánětlivá srdeční onemocnění, ischemickou chorobu srdeční - jak akutní, tak chronickou, hypertrofické kardiomyopatie, léčbu poruch srdečního rytmu, tromboembolické choroby včetně plicní embolie a plicní hypertenze, dále také ischemickou chorobu končetin, léčbu spánkové apnoe, dyslipidemie, léčbu po srdeční transplantaci a erektilní dysfunkci. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: kardiovaskulární nemoci; terapie; cardiovascular diseases; therapy; kolektivní monografie; collective monographs