Německá konverzace u lůžka nemocného - Mohrová, Jana, 1960- (Grada Publishing, 2018)
Konverzace zahrnuje fráze a informace, které jsou potřebné k získání anamnézy, vyšetření nemocného, k lékařskému ošetření, ke správnému provádění ošetřovatelské péče na interním, chirurgickém, gynekologicko-porodnickém a dětském oddělení.