Menší knížka o německých spisovatelích z Čech a Moravy - Kosatík, Pavel, 1962- (Knižní klub, 2017)
Doplněné a rozšířené vydání knihy reflektuje německy psanou literaturu a osudy jejích autorů i děl za upynulých 700 let na území Čech a Moravy, s důrazem na její nejvýznamnější období až po vznik řady vědeckých institucí v 90. letech 20. století.
"Vydání druhé, doplněné a rozšířené"--Tiráž
Keywords: 13.-20. století; německy píšící spisovatelé -- Česko -- 13.-20. století; německy psaná literatura -- Česko -- 13.-20. století; pražská německá literatura; moravská německá literatura; authors writing in German -- Czechia -- 13th-20th centuries; literature in German -- Czechia -- 13th-20th centuries; Prague German literature; Moravian German literature; monografie; monographs