Bohyně a jiné ženy : povídky - Oates, Joyce Carol, 1938- (Odeon, 1988)
Oatesová je spolehlivou kronikářkou a bystrou pozorovatelkou amerického způsobu života, proto její knihy jsou nejen estetickým počinem ale i dokumentem doby.
V knize uvedena též zkratka edice: GAMA
Keywords: povídka; short stories