Prima sezóna : text o nejdůležitějších věcech života - Škvorecký, Josef, 1924-2012 (Galaxie, 1990)
Cyklus příběhů o dospívání studentů z malého města v době protektorátu.
Keywords: české povídky; Czech short stories