Pozvaná - Beauvoir, Simone de, 1908-1986 (Melantrich, 1991)
Román z prostředí pařížských intelektuálů z 30. let, jehož námětem je narušení shody šťastného páru vstupem mladší ženy do mužova života.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: francouzské romány; French fiction