Naučte se SQL za 28 dní : [stačí hodina denně] - Stephens, Ryan K.; Plew, Ronald R.; Jones, Arie (Computer Press, 2010)
Příručka shrnuje základní informace o principech a praktické aplikaci počítačového programu SQL.
Dotisk 2012
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: SQL (dotazovací jazyk); relační databáze; dotazovací jazyky; programování; SQL; relational databases; query languages; programming; příručky; handbooks and manuals