Tvoříme z přírodních materiálů : land-art pro děti - Vondrová, Petra (Computr [i.e. Computer] Press, 2006)
Jak kreativně využít kůru, listí, šišky, papírové tácky a další. Deset zajímavých nápadů na výrobu např. bramborového strašidýlka, pohádkového stromu nebo třeba portrétu z listí. Postupy jsou podrobně popsány v bodech a doprovázené fotografiemi.
Keywords: výtvarné práce z přírodních materiálů; nature craft; příručky; publikace pro děti; handbooks and manuals; children's literature