Tvoříme z přírodních materiálů : land-art pro děti - Vondrová, Petra (Malá dětská dílna, 2006)
Jak kreativně využít kůru, listí, šišky, papírové tácky a další. Deset zajímavých nápadů na výrobu např. bramborového strašidýlka, pohádkového stromu nebo třeba portrétu z listí. Postupy jsou podrobně popsány v bodech a doprovázené fotografiemi.