Co je nového ve fyzice - Falk, Kateřina, 1984- (Nová beseda, 2018)
Základní fakta a nové poznatky ze světa fyziky. V knize najdeme nejnovější informace o Higgsově bosonu, temné hmotě, o deváté planetě naší sluneční soustavy a další novinky z oblasti fyziky. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: fyzika; všeobecnosti a zajímavosti; physics; facts and features; populárně-naučné publikace; popular works