Indigo : the color that changed the world - Legrand, Catherine, 1946- (Thames & Hudson, 2013)
Examines indigo dyeing techniques across the world. Includes a compendium of samples of indigo textiles.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: indigo; barvení textilií; textilní design; textilní vlákna; textilní barvířství; dyeing of textile; textile design; textile fibres; textile dyeing; přehledy; obrazové publikace; surveys; pictorial works