Bankový marketing : princípy a špecifiká - Štarchoň, Peter (Wolters Kluwer, 2017)
Podstata, strategie a nové trendy bankového marketingu
Publikace je dostupná v aplikaci WK eReader
Keywords: bankovnictví; marketing; internetový marketing; banking; Internet marketing; monografie; monographs