Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - Honzák, Radkin, 1939- (Vyšehrad, 2015)
Populárně-naučná publikace se snaží najít cestu k duševnímu zdraví a poskytuje rady, jak se vyhnout syndromu vyhoření.
Keywords: syndrom vyhoření; emoce; psychohygiena; zvládání stresu; životní harmonie; burn-out syndrome; emotions; mental hygiene; stress management; harmony of life; příručky; handbooks, manuals, etc.