Tobě zahynouti nedám... : česká časopisecká šoa povídka 1945-1989 - Cahová, Ivana, 1979-; Gilk, Erik, 1973-; Lukáš, Martin, 1985- (Akropolis, 2017)
Antologie českých časopisecky vydaných povídek na téma šoa - holocaustu publikovaných mezi lety 1945 - 1989 od autorů známých i pozapomenutých. (Doplněna rozsáhlou odbornou studií shrnující historii zobrazování holocaustu v české literatuře.)
Keywords: 1939-1945; 1945-1989; česká povídka -- 1945-1989; holocaust (1939-1945); Czech short stories -- 1945-1989; české povídky; antologie; studie; Czech short stories; anthology; studies