Poslední večeře : cesta mezi opuštěné křesťany v arabském světě - Wivel, Klaus, 1971- (Barrister & Principal, 2018)
Kniha mapuje situaci a společenské postavení křesťanů v zemích Blízkého východu v kontextu arabské kultury, náboženství i politicko-historických reálií.