Veřejná správa : základy veřejné správy - Lochmannová, Alena, 1987- (Computer Media, 2017)
Učebnice se zaměřuje na obsahové vymezení veřejné správy, realizaci její činnosti, vnitřní správu, živnostenskou správu, správu zaměstnanosti, sociálního zabezpečení nebo bezpečnostní správu státu. Součástí každé z kapitol je nejen výklad souvislostí, ale i přehled nejdůležitějších právních předpisů.