Metafyzika vztahů : Tomáš Akvinský a vybraní autoři tomistické tradice - Svoboda, David, 1971- (Krystal OP, 2017)
Studie českého pedagoga seznamuje s filozofickým problémem vztahu u italského teologa a filozofa Tomáše Akvinského, portugalského teologa Jana od sv. Tomáše a dalších teologů tomistické tradice.
Keywords: Tomáš Akvinský, -- svatý, -- 1225-1274; středověká filozofie; filozofické směry; tomismus; scholastika; medieval philosophy; philosophical movements; Thomism; scholasticism; studie; studies