Metafyzika vztahů : Tomáš Akvinský a vybraní autoři tomistické tradice - Svoboda, David, 1971- (Krystal OP, 2017)
Studie českého pedagoga seznamuje s filozofickým problémem vztahu u italského teologa a filozofa Tomáše Akvinského, portugalského teologa Jana od sv. Tomáše a dalších teologů tomistické tradice.