Řím - Ercoli, Olivia; Belford, Ros; Mitchell, Roberta (Knižní klub, 2018)
Bohatě ilustrovaný průvodce italskou metropolí. Nabízí základní seznámení s římskými reáliemi, podrobný popis Říma i praktické informace pro návštěvníky Věčného města.
Obálkový podnázev: ilustrovaný průvodce, s kterým nezabloudíte
Česko-italský slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: Řím (Itálie); Rome (Italy); turistické průvodce; tourist guidebooks